Hilsen til Sandnes

Du tenker sikkert at nå som du er i Sandnes har ikke jeg noen ting å foreta meg, meeen der tar du alvorlig feil. Siden my only bud is gone for the weekend måtte jeg finne nye venner. Fant blant annet henne herTilfeldigvis delte hun min lidenskap for posing foran elendige mobilkameraerDu gjetter ALDRI hva jeg har gjort i dag, derfor sier jeg det bare med en gang. Jeg har lekt masse med meg selv! Først lekte jeg muslim.

 

 


Deretter dro jeg til holmensenteret(alle gjemsellekeres paradis) og lekte såklart GJEMSEL


Så lekte jeg med kosedyrene mine (lekte at de var gutter som var sykt overkeene på meg også var jeg sånn kostbar liksom også klarte de ikke holde fingrene unna. Du vet sånn gutter alltid er når de er sammen med meg)

Jeg og Che Guevara har også trent litt da


Klarte på mirakuløst vis og få et bilde sammen med frøken fjortissdiva (legg merke til makeupen i annledning støvsuge og rydding)

Fjortizsizz i aksjon. Flaks at hun er jente og kan gjøre flere ting på en gang så hun kan tekste ooooog støvsuge oooog bli tatt bilde av (credzzz)


Jajajajajaja nå er det kveld og mørkt må være utvilt så jeg kan starte å vorse 0800 i morgen skjønner du. Må få skjønnhetssøvnen min så jeg er klar for nye hookuuuups. ME LOVE U.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits