Ain't no sunshine when you're goneKom hjem igjen. NÅÅÅÅÅ! Jeg dør. Har nettopp godt inn i nok en emo-periode, hvor jeg hater alt og alle og trenger en søppelbøtte så kom hjem nå. Neida jeg har jo denne lange lista med positive ting i livet mitt:

1) katten min

2) At katten min liker meg.

3) At katten min ligger i senga mi om natten og maler (pleier å leke at det er kjæresten min)

4) Katten min er søt.

5) Katten min liker tørrfor best så da slipper jeg å gi den våtfor som stinker.

 

Men ja. Temaet i dette innlegget er livet mitt. De to siste dagene har jeg hatt enormt med kvalitetstid med familien min.

Også dro jeg en tur til London da

Når jeg kom hjem tilbrakte jeg eeeeeeenda mer kvalitetstid med sis. Hun fikk desverre ikke være med på noen av bildene. Liker ikke at oppmerksomheten er rettet mot andre enn meg selv.


PARTYGIRL!!!!

ble sykt drita liksom


vurderer å ta silikon i leppene


I dag var jeg på skattejakt!!!!!! På smartklubb vettu. Jeg hadde hørt at smartklubb er liksom smaksprøve stedet over alle smaksprøve steder såå jeg gikk på jakt etter SMAKSPRØVER så klart. Nyskjerrig snek jeg meg rundt butikkhyller helt til jeg så


Dette måtte være for godt til å være sant. En skål på et bord med stoler rundt må åpenbart være smaksprøve tenkte jeg, men da jeg tittet oppi så ventet det meg et grusomt synSkålen var faen meg fuckings horedrita TOM!!!!!!!!!!!!! Eneste resten var et daim papir. så jeg spiste det før jeg fortsatte jakten. Jeg jublet aglede da jeg så de herMeen da jeg prøvde å spise de kom det en wannae politi ( vekter) bort og tok meg i wannabe politi grep(vekter grep) og slang meg ned alle rulletrappene og ut døren så jeg landet i spagaten. Sjefen for smartklubb hadde sett det spetakulære fallet mitt og ansatte meg på stedet som sjef for sportsavdeingen.


 Har egen pult liksom. Og egen kaffemaskin da.


Desverre gikk det rykter om at jeg var hore, så ble sparket på dagen. Men artig så lenge det varte.

I løpet av dette innlegget har jeg funnet 5 nye ting jeg liker med livet mitt

1) Johanne Brustad

2) Nattbamse

3) Mamma, Pappa og fjortizzsizz(i små porsjoner)

4) Skutern min

5) Mobilkameraet mitt.

Takk for meg. SYOMWIHMFPIO(see you on Monday when i hope my fucking periode is over)


 

Én kommentar

Hemmelig beundrer

13.okt.2010 kl.19:07

Det er helt syykt lixom! Men jeg har akkurat de samme interessene som deg når det gjelder katter! Jeg blir litt mo i knærne når jeg spør om dette, men må bare få det ut... :/

Er det en mulighet for at vi kan gå på kattedate sammen. Men det er en ting du bør vite om meg.. Den eneste kjæresten jeg har hatt i hele mitt liv er katten min da, men det høres ut som det er det du også har opplevd..?

TGKMD (ta gjerne kontakt med meg)

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits