we are soulja fucking mother killer school skipper

halla!

her går livet opp og ned. Ikke opp og kanskje ikke ned. I skrivende øyeblikk sitter vi i... wait for it

kulturhuset!

du tenker kanskje: TAPERE! hvem faen sitter i kuturhuset?

men da skal jeg fortelle dere noe mine kjære venner/lesere/stalkere

det er GRATIS internett her! hehe

men over til litt viktigere saker. Johanne søker jenter i alderen 15+ som er keen på å chille på hyttetur med diverse sykkelgutter. Er du keen eller litt nyskjerrig? add johanne brustad på facebook. Eller add Kari F Rygg på facebook. Eller add Lene Stenersen på facebook. Eller ikke add Lene forresten. Du bør ikke.

Leste nettopp en artikkel på VG. " Nå kommer snøen til hovedstaden"! og da hører jeg plutselig Lene skrike ut: FAENIHELVETEASSSÅJÆVLIGTEITASS!!

så spør jeg: harru røyka noe GRØNT eller?????

Da svarer ikke Lene.

Så sjekker Johanne hva som har skjedd med Lene mens hun sluker siste slurk av sin kaffemocca fra pakistanske Haveli. Hun finner Lene på Meny liggende forran hyllen med drikke der hun desperat prøver å få kontakt med en 40 år gammel mann for å få tak i drikke før markedsføringsprøven. Når Lene er påvirka utfører hun mirakler som hun ikke utfører når hun er i edru tilstand.
Pause.

Lene (stene) danser i et fuglerede. Fugleredet sprakk, Lene hun datt. Og snipp snapp ute det er kaldt

Det endte med at Lene dro hjem. Da vi kom tl Lene sitt hus fant vi et sjokkerende syn. Du vil kanskje ikke tro dine egne øyne. Men det går jo ikke ann å tro på sine egne øyne? ikke akkurat en religion eller hva hehe!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits