Epyks

Nå kan dere gruble på tittelen til til innlegget. "Hva faen er Epyks?" tenker dere. Mens dere grubler, sitter jeg her og gliser for meg selv. SIER ALDRI HVA DET BETYR!!!! Fuck your lifes!!

Men dere tror vel ikke jeg er så iddiot at jeg røper i tittelen hva innlegget skal handle om??? da hadde dere jo ikke giddet lese det- og det ville jo vært en håpløs strategi og skandale fra min side hvis ingen hadde lest det jeg bruker hele livet mitt på å skrive.

Nå kommer den store avsløringen skal jeg fortelle dere. Dette skal bli ekseptionelllt bra, ingen har gjort noe lignende, deres øyne har ikke sett bedre, nå er det nemlig SHOWTIME, ta vell i mot Lene Stenersens nye innlegg: SORG!!

Spenningen stiger. "Hva har Lene funnet på nå, har hun bundet steiner til bena og latt seg synke til dypet av et tjern der hun kan være i fred?" "Har Lene kjærlighetssorg?" "eller er hun bare jævlig dopa?" NEI, NEI, NEI. FEIL, FEIL, FEIL. Nei, ligger ikke på dypet av et tjern. Tjernene jeg omgås har ikke internett, men serr vet noen om tjern med internett? tar gjerne i mot tips. Kjærlighetssorg? WTF, hvor skal den komme fra? Jeg er er hverken kjærlig eller het, hvordan i helvete skal jeg kunne blogge om noe som ikke har med meg å gjøre?? Gidder ikke engang kommentere forslaget om at jeg er dopa. No comment, in this moment (kanskje senere)

Frykt er hva ekte sorg handler om. Frykten for å bli tatt igjen av fortiden.

Sorg mine venner, handler om så mangt. I dette tilfellet sorg over å risikere å få regulering igjen, sorg over at mitt eksregulerende ansikt igjen skal bli intatt av ståltrå og munnsår. sorg over at gommen min er forsvunnet, og tenna mine mest sannsynlig vil se slik ut om en periode. FINN GOMMEN. REDD LENE.

-Ekte skjønnhet kommer innenfra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits