middagsrester

i dag skal jeg gå totalt ut av boksen, løsrive megselv fra stammen, ta det siste skrittet ut av tilværelsen jeg sitter fast i, ta den siste slurken av tapperhet og virkelig kose meg med den.

Det har seg slik at jeg i reflekterende øyeblikk sitter i snøbyen Bergen. Og da tenker du sikkert, åååh hun skal skrive at der regner.. så syykt kjedelig. Men der tar du feil. Jeg skal skrive et kort og enkelt tips om:

Middagsrester

Hvis du har en varmrett dagen derpå som smakte himmelsk dagen før, ser jeg ingen grunn til å kaste den selv om det for eksempel er mugg på den. Min studentsøster for eksempel, spiser ost selv om den er muggen.

I dette eksempelet skal jeg tipse om hvordan maten kan smake ENDA bedre enn den gjorde dagen før. La oss si at du spiste torsk med fløtegratinerte poteter og ertestuing, men du årket ikke alt.  TENK hvor mye penger du kaster ut av vinduet? du kunne kanskje hatt råd til den siste blyanten med pels utenpå på rimi, eller kanskje den ville ufodrakten du tenkte å bruke neste helg??

 

Følg oppskriften nøye:

-  Du tar middagsrestene fra dagen før og mixer de sammen i en blender. Konsistensen kan bli litt tykk, så det er viktig at du tilsetter en smule drikke. I mitt tilfelle pleier jeg å bruke battery for å bli ekstra HYPER og GÆÆRN. Er du på slankern, kan du ta litt cottage cheese med funlight saft for å skape yoghurt feelingen

Og da sier vi bare:

SHAKE SHAKE SHAKE SHAKE YOUR DINNER SHAKE YOUR DINNER!! hørte ikke?? SHAKE YOUR DINNER AND YOU GET SKINNER!!!

- til slutt legger du torskesmoothien i en Imsdal drikkeflaske slik at du kan drikke jevnt under hele dagen.  Like smoooooth hver dag folkens!

 

Én kommentar

oppskriftsøker

23.okt.2010 kl.10:40

hahahaah fy faaaaaaaan

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits