Fanta ZI

Hva tenkte du da du så denne overskriften? Tenkte du at "ÅFYFISK det har kommet en ny Fanta, med ZI smak. Har det det?? Dra meg i hestehalen, send meg til mummuidalen (det var et rim hvis du ikke skjønte det), ny fanta, det er SYKT da!" Give me five, give me ten, i LURT you again! Taper, det haaaaaaar det ikke! Det er bare mote  for fantasi.

Random overskrift tenker du, men det er det facktiss ikke. Jeg tror min kappasitet for fantasi har blitt brukt opp på å... åååååååå, på å.. å! FML tom for fantasi IGJEN! Men hvertfall, innlegget heter Fanta ZI fordi jeg ikke har fantasi til å finne på noe å skrive om, fantasien min har tatt høstferie, og det er jævlig irriterende at fantasien tar ferie 2 uker etter at jeg hadde ferie selv, for i ferien trenger jeg ikke fantasi! Feil beregning! Apropo feilberegning:

Sist helg gikk inn i lekebutikken, for å kjøpe et Jesus sjegg, skal nemlig leke Jesus i en bursdag i kveld. Og da jeg sto der for å velge sjegg så tenkte jeg at ahh, jesus ja, han har langt grått sjegg han! Det må jeg også han når jeg skal være Jesus, så jeg tok DETTE:

 

Hørt om å tenke lenger enn det nesa rekker? Nei! Har du?
Jesus ble jo hengt på korste i en alder av... aaav? det vet jeg ikke, men han var så ung da han døde at han ikke hadde rukket å få grått sjegg hvertfall. Og en annen som ikke har rukket å få grått hår eeeer, wait for it!
MEG, så det så bra ut, brunt hår og grått sjegg...

ATTENTION: fantasi eller dårligfantasi da egentlig kan føre til feilberegning!

 

 

Helt tilslutt i dette fantas(t)i(ske) innlegget, vil jeg bare ta med et sitat:

LIVET- er de kvinnene du ikke kjenner.

Jeg synes det var meningsfult!

PO (peace out)

Én kommentar

PikaZhou

23.okt.2010 kl.18:30

skulle ønske konghalvor også besøkte min blogg:( YOU GOO FANTA

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits