Me, Myself & Missy

"YEEEEESS!!" tenker dere nå. Endelig et nytt innlegg fra Lene. Og når dere ser navnet på innlegget tror dere ikke deres egne øyne, livet deres lyser opp og plutselig blir 24 Oktober som juleaften. Omsider har drømmene deres gått i oppfyllelse. ENDELIG et innlegg om katten til Lene og om selveste Lene selv. For en enestående kombinasjon!!!!Regner med dere satt av minst 10 min til å nyte bildene ovenfor og er klare til å høre meer om meg og katten min.

Må bare sette alle kattehatere på plass før jeg starter: ALLE SOM IKKE LIKER KATTER, MÅ HA VÆRT MUS I SITT FORRIGE LIV!!! Tapere. Jeg tror at alle som liker katter har vært sjefer i sitt forrige liv, og at de blir det i sine neste. Så FAKK OFF kattehatere.


Se på denne lille krabaten her da dere. En stakkarslig tynn tyrkisk pusekatt. Vil at alle norske katter skal vite hvor bra de har det her i dette landet. Denne katten var utsultet og trist. Jeg og Missy har snakket en del om det at hun må lære seg og sette mer pris på livet sitt.

For å hindre at Missy blir for innbilsk, må jeg nesten skrive litt om meg selv også.Dette er meg. Si hei til Lene alle barn. "HEI LENE"

Dette var da et inn i granskaugen håpløst innlegg. Så avslutter nå jeg før gud gir meg enda 7 uår. Kan ikke risikere å bli utsatt for hungersnød eller enda 7 år til i ensomhet.

Husk: Et hus er ikke et hjem , før det har en katt (og en Lene)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits