Heng meg

Nå som jeg er så godt i gang kan jeg jo kline til med nok et innlegg. KØDDA!!! Det går da ikke ann å kline med innlegg!!! Eller kan kline meg inntil det da, men hva faen får jeg ut av det?? Kan du fortelle meg det kanskje? Ikke det nei. BETCH!!!!

Da var det blitt kveld da. Nok en helg har flydd av sted, som fargespradende høstblader i Oktobervinden har den dratt av gårde med sine festligheter og ro. LURTE DEG! tror du virkelig mine helger inneholder festligheter? hahahaha. Retard. Og ro??? hva er det for noe tull, jeg får aldri ro jeg. Er evig på vandring etter hell og lykke, men det er visst ikke laget for meg det. Geeereit.

Men ja. skal ALDRI synke så dypt at den eneste lykken i livet mitt er gamle tsjekkiske kjeks hvertfall. Holder det at jeg lever for senga mi og eneste grunnen til at jeg står opp om morgenen er katten min.

Skal ikke plage dere lykkelige vesener der ute, med min ekstreme emosjonalitet. Eller jo det skal jeg. Bryr meg da ikke om hva dere vil høre om, går egentlig ut fra at dere ikke er interessert i det tullet her anyways.

En siste hilsen fra meg til dere før jeg stuper til sengs.( De første 2 min i senga når jeg har lagt meg er forrresten dagens høydepunkt. Å kjenne den myke madrassen under ryggen, den varme dyna bredd over meg og den kjølige høstlufta som strømmer inn gjennom det halvåpne vinduet. Trøttheten som gjør hjernen min tåkete og fantasifull er det nærmeste jeg kommer fullstendig lykke) GOD NATT! DRØM SØTT! Eller egentlig driter jeg langt i om dere drømmer søtt skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gadd å si det engang. Men ja. Nå er det natt. 

Én kommentar

ROL

24.okt.2010 kl.23:29

Å kline til (med et innlegg) og kline med (en gutt) er to vidt forskjellige ting og helt korrekt. Rart du ikke skjønner det...

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits