i dag fisker jeg tilværelsen


Guten morgen.

I dag tenkte jeg vi skulle mimre litt.

Lene tiene nueva ropa. (Lene har nye klær) Der tar du helt feil. Lene fikk faktisk en GRATIS KRONEIS spandert av hennes trofaste venner dersom hun gikk i skjorte med sverdfisk på en hel skoledag + skjørtet som dere sikkert la merke til ved første eller andre øyekast. Og det VAR virkelig VERDT DET! Men Stene lot seg ikke tråkke på. Hun står like støtt på beina den dag i dag. YO GO FISH!


Bildet er tatt med speilrefleks fra konf ofc;) På bildet forklarer Lene menneskene hvordan hun følte seg som en fisk i vannet. Selv om fiskene stakk henne med sverdet, følte hun seg som en fri of flytende(svømmende) fisk.aaah summerfeeling! Her er Lene på blakstadbukta. Hun er i ekstase. Hatten måtte på fordi vi dro ned for å undersøke økosystemet i vannet. Som vi pleier å si: en økotur er som en fyllatur! økostan er som pakistan!

dette er meg på tur til Asker. Hadde nettopp vært i Spania så var litt solbrent;) Måtte teipe litt her og der hehe. Outfitet gidder jeg ikke en gang si hvor er fra. Ikke vesken heller. Og ihvertfall ikke dykkebrillene. Man vet aldri når det starter å regne.

Guten natten.

 

2 kommentarer

STene

26.okt.2010 kl.20:18

Det verste av alt er vel egentlig det at jeg aldri fikk den kroneisen....gikk i sverdfiskskjorte, ullskjørt, sandaler str 40 og med en ertestuing pose i brystlomma GRATIS!

Vilde

01.nov.2010 kl.17:07

hahahahaha !!

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits