back in buisness!

Gjett hvem som er tilbake???????? nei det er ikke kari, det er ikke johanne og det er hvertfall ikke vår kjære gjesteblogger Martin. Det er nemlig LENE STENERSEN, som etter en monsterlang pause endelig har returnert dit hun hører hjemme!Når noen spør "whats up, babe?" Svarer jeg bare: "spørsmålet er ikke whats up, men whats down, bitch" ville bare dere skulle vite hvor mad crazy gææern jeg er.

I dag var det mandagsparty skal jeg fortelle dere. Etter å ha ligget i senga mi i hele dag, sett i taket, hatet livet mitt og prøvd å overtale taklampa til å gi meg litt inspirasjon til et nytt innlegg dro jeg for å kjøpe pæreis.


Til deres informasjon ser jeg sånn ut når jeg spiser E-stoff voldtatt pæreis. Hot, vil nå jeg si.

Etter at pæreisen var oppspist og humøret begynte å stige dro jeg på party(istrening) DET VAR FAAN MEG VILT! 4 partykåte jenter ravene til Daddy DJ fra 2120-2220. Synd bare vaktmestern fikk det med seg. Årets begivenhet kan jeg fortelle.


Heldigvis er jeg ikke en like håpløs raver som carina. Carina har ikke skjønt at kunsten med å rave er å holde ut hele kvelden og ikke slukne etter 10 min.

For og oppsummere har denne dagen, som alle andre dager hvert håpløst lite innholdsrik. Dagens høydepunkt var halloween godteriet mamma hadde kjøpt inn til kidza som aldri kom. Eller nei glem det. Det virkelige høydepunktet var at jeg ved å droppe skolen fikk satt av tid til å ta dritkule eminem fuck you bilder av meg selv.Helt til slutt vil jeg bare si: livet er en fest, og jeg er et smykke!!


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits