Jeg er en ensom flue

Jeg er en ensom flue som sitter på veggen klar til å zappes med en elektrisk zapper. Jeg følger med på omverdnen fra mitt ståsted, altsa på veggen. Veggen er lang og bratt og den strekker seg mot taket som Lene når hun forsøker å vokse opp som en fruktbar solsikke. Jeg prøver og prøver, men jeg når ikke toppen.

Innvendig føler jeg meg svimmel, og det virker som om rommet går i en sirkler. Jeg klatrer ned fra veggen mens jeg forsøker å nå gulvet.  Mine tanker er i stor forvirring. Opp eller ned? Opp eller ned? jeg forblir forfryst i mitt ståsted. Plutselig kjenner jeg klumpen i min fluehals og jeg kjenner angsten går fra tærne og opp til hodet mitt. Og det er i dette øyeblikk jeg detter.

Jeg faller  lenger og lenger ned. Dypere og dypere. Det blir mørkere og mørkere. Jeg faller så langt ned fra veggen at ikke en gang mine fluevinger kan holde meg oppe.  Plutselig åpner jeg øynene.

ZAAAAAPPden ensomme fluen døde.

 Sett dette diktet i din status på face dersom du har et godt hjerte og bryr deg om andre fluer:

En flue som flyr

er ei et dyr

en flue som er dø

er en metafor for snø

den kjemper i sin makt

men et liv  i dag gikk tapt

</3

moralen i historien er at vi må slutte å klage over små bagateller i hverdagen! Det er faktisk fluer som har det værre en oss. Tenk litt på det.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits