Herren har handlet nådig

Idag slår jeg til med et innledningssitatet i motsetning til et avslutningssitat! Føler det begynner å bli litt oppbrukt (synonym til oppbrukt er Voe! Les heller vår blogg)! Sitatet låter slik: "Det er best å kalle alle ting ved sitt rette navn."
Altsååå endelig skjønner jeg hvorfor jeg har blitt kalt Johanne! Johanne betyr nemlig: Herren har handlet nådig! Så at jeg heter Johanne er jo.. la meg kalle det 100% naturlig!
At jeg heter Gleditsch er og blir ett mysterium, for NEI jeg er ikke fra midtøsten selvom jeg vet det høres mistenkelig midtøstsk ut eller russisk kanskje, eller tysk.. kanskje jeg er tysk! Stakars meg! Men hvertfall, det er utrolie mye som er mistenkelig uten at det trenger å være det, for eksempel hvorfor Oslo Girls har flere seere enn vi har lesere på bloggen vår. Nei vent! Det er faktisk mistenklig!
Brustad heter jeg mest fordi det er sykt fett å si: skal det være noe mere bruusda brustad?! (brus)-Partytriks 2011! NLATY (name love all the year)

Over til noe vidt forskjellig eller helt annet! Gjett hvilken sang jeg synger her:


HEHEH dere er så dårlige til å gjette! Nei jeg synger ikke "im blue" eller "daddy DJ"! Jeg synger selvsagt RORORO din båt! BLNG (bedre lykke neste gang)

Kjeder du deg? Slutt med det! Gjør heller som meg:

- Smil hele tiden! Legg merke til hele tiden! Bortsett fra når noen sier noe morsomt! Det er morsomt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE & JOHANNE

Kategorier

Arkiv

hits