FESK

Det er noe sykt som jeg ikke har fortalt dere. Man kan kanskje kalle det årets avsløring, men for meg er det mer en revolusjon. Dere husker kanskje forrige revolusjon? da Kari kråke:


fikk mensen og joinet Fuck me when my periode is over..


Kari i Irak (les det baklengs!!!)

Nevnte jeg at det var noe sykt jeg skulle avsløre?! Skal jeg si det eller skal jeg ikke tenker jeg nå! Det er jo snart jul, så avsløringer avsløres bare til snille barn, og jeg vet jo ikke om du har vært snill! 
Jeg er nemlig julenissen!Greit jeg er ikke det (nå tenker du kanskje at: OMG driti ut! Jeg ser at du sitter på bussen, og ekte nisser gjør ikke det! Våkn opp a vi lever i 2010! Reinsdyr er så 2005), men jeg var i bursdag og måtte kle meg ut som noe som begynte på J siden jeg heter Johanne! Skulle ønske jeg het Solfrid så jeg kunne kledd meg ut som en sprettball..Du vet, en sånn som er helt rosa på den ene halvsiden, og rosa stripete på den andre! favoritt ass

Men nok pisspreik, bullshit eller oksebæsj om du vil! Avføringer er til for å avføres, neida, avsløringer av til for å avsløres... såå here it comes:Slapp av, du er ikke den eneste! Jeg trodde heller ikke mine egne øyne da jeg så overskriften "Lotto-Hilde avslører alt". Også at hun ELSKE FESK a gitt. Altså at Norges søteste a.. b-c-d-e-f-g-h-i-j- K kjendis liker fisk, det er nyhet, avsløring og revolusjon i ett! Fett! Mett!! Rett! Gjett! Neida, det her var bare svett!

GJ (god jul)

5 kommentarer

Veronika

07.nov.2010 kl.21:27

Morsomme bilder! Det at hun likte fisk var egentlig ikke en så stor avsløring må jeg si xD hehe

God jul! ;D

Halvor.

08.nov.2010 kl.00:10

Dere har helt rett. Skulle ønske jeg kunne reppe Asker mer, men jeg bor jo ikke der lenger, så det ville vært å skyte meg selv i foten. Bare uten gunner og fot, så klart.

Det er ekte louis, liksom

Griffus

08.nov.2010 kl.01:33

Nå føler jeg for å si noe rett fra hjertet: det gir jeg blanke faen i. "Lotto-Hilde"? Er det ei programleder i Lotto eller no?

Ella

08.nov.2010 kl.14:12

dette innlegget var jo bare tull? tror dere virkelig noen syntes det var spennende? btw dere er feit som f

Hannah - komenterer tilbake

08.nov.2010 kl.16:51

haha :L

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits