Min uke. Del 1


Halloooo

Lenge sia sist nå folkens! Men Lene er tilbake for fullt. Spenn fast setebeltet, hold på hatten, for nå skal jeg ta dere med inn i en reise gjennom min uke. Neida. SÅ ond er jeg da ikke. LURTE DEG HAHA!!!!!!!! Er desverre så ond. SÅ here we go:

Den siste uka har vært grusom! (som alle andre uker i livet mitt) Den sosiale angsten min har nådd nye høyder og nå tørr jeg ikke en gang vise ansiktet mitt hjemme (ikke kroppen heller forsåvidt):

 LURTE DEG IGJEN! Dagens ungdom altså fy fæææn så lettlurte dere er! Selvfølgelig kan jeg vise dere det høyre øyet mitt. Men om dere vil se mer må jeg skuffe dere.

Okei da. Siden dere maser sånn, her er nesten hele ansiktet mitt. Dere var heldige med den altså. Hadde jeg hatt en dårligere dag hadde dere gått glipp av dette himmelske bilde:


(ligner litt på jomfru Maria om jeg får si det selv, så beskrivelsen himmelsk passet midt i blinken)

Nå tenker nok dere hvorfor i helvete jeg ikke har blogget på 3 fuckings dager. Egentlig er grunnen en hemmelighet mellom meg og den jugoslaviske sten-duen min



men siden jeg har såpass tillit til dere skal jeg fortelle dere hva som er grunnen til mitt fravær. Jeg var nemlig utsatt for en liten ulykke. Eller rettere sagt jeg utsatte meg selv for en ulykke. Det bikket rett og slett over for meg og den eneste utveien jeg så ut  fra livets grusomheter, var selvmord.


Ja, du ser riktig. Jeg prøvde å papercutte av meg halspulsåren med fransk notatene mine. Men vet dere hva? For en gangs skyld klarte de jævla horelegene og gjøre jobben sin og de sydde meg sammen igjen på 10 min...Så nå er jeg ehh... LIKE HEL! flaks for dere. uflaks for meg.

Avslutter del 1 med et spørsmål til alle dere lesere: Er det normalt å være forelsket i katten sin?






5 kommentarer

Weronica

11.nov.2010 kl.23:11

Forelsket i katten ? hmm

kari

12.nov.2010 kl.10:57

det kommer ann på situasjon, sted og tid. jeg vil si det er greit så lenge du ikke begår overgrep på katten. du må klare å kontrollere deg!

mylifeinbloodandtears

12.nov.2010 kl.11:56

awww^^ lignet på min katt :)
hehe, hvem vet ; )

Linn Kristin

14.nov.2010 kl.01:09

du er rar. jeg digger raringer. peace

og nei, det er ikke normalt. det er derfor jeg er forelsker i min

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits