Min uke. Del 2

Halla! Vet dere har savnet meg, men ikke våg å tro at jeg har savnet dere. Har v¿rt altfor busy til slike un¸dvendigheter.

Har blant annet brukt 3 timer på å få Missy til å ligge stille i vasken så jeg kunne ta bilde av henne

Men det var virkelig verdt strevet. Resultatet er som dere ser et strålende, vakkert kattepusbilde i den fantastiske rosa vasken vår. Dette bilde er et bevis på at jeg virkelig setter pris på dere lesere og at jeg unner dere bare det beste.

Jeg har også gjort noe annet sykt fett. Jeg har nemlig l¿rt meg kortspillet: Rummy!!!! Og nå er jeg totalt avhengig. Har betalt Emilie de siste d¸gnene for å spille med meg.


Dette er Emilie. Emilie er ganske teit hun og, men desverre ikke på nivå med meg. Si hei til Emilie!!! "Hei Emilie" Sånn flott da er hun introdusert.

Over til noe helt annet. Er så j¿vlig lei av alt maset deres om at jeg skal legge ut bilde av meg selv når jeg gj¸r situps. Motvillig må jeg gi etter for presset så her er det. Forn¸yde?


Det er faktisk sidesitups så dere b¸r faen meg v¿re tilfredse nå.


Kj¸rer på med dette i samme slengen så dere skal v¿re mette på treningsbilder av meg for en stund.

Nekter å avslutte dette innlegget f¸r det har nådd klimaks av sine vanlige tåpeligheter, så må desverre holde på oppmerksomheten deres en stund til .

HAHAHAHHA SE!!!!!!!!!!Pr¸v å unngå å se på det forstyrrende objektet i bakgrunnen og nyt Johannes velpleide hender.

F¸ler egentlig at dette var nok tull for i dag. I morgen drar jeg til Polen. Hvis dere sp¸r pent kan jeg importere malere for dere. Skriv i kommentarfeltet Navn og adressa så sender jeg en Piotr eller en Wladimir rett hjem til deg. Om du er litt mer i det erotiske hj¸rnet kan jeg sikkert også få tak i noen Swetlanaer og i verste fall må dere greie dere med en Olga.

Poýegnanie!!

Ps. Ikke ta meg seri¸st. Eller, jo, serri¸st, Ta meg!!!Én kommentar

Ingrid of the Beatle people

16.nov.2010 kl.21:43

hehehe katten min ligger også i vasken. kos.

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits