Nu er det kveld. Jeg tar på tingene. Jeg tar farvel.

Det er selvfølgelig Lene jeg tar farvel med. Hun skal jo flytte til Polen.. Vår alles, eller hvertfall min og Missy sin kjære Lene. Ikke utsett meg for nok en tristhet! For 5 år siden rømte den ene kaninen min! Say no more (da blir jeg bare så trist at jeg blir nødt til å grave han opp igjen fra graven for å forsikre meg om at han fortsatt er der, og hallo vet dere hvor kaldt det er ute? Jeg orker ikke!!!) Sist gang jeg gravde han opp forresten:


OMG! Sykt tiltak!

Kvad:

Lene dro til Polen

fordi hun har pollen.

Hva skal hun gjøre der?

- Spise Polen bær!

Peace and love

lets make some show

 

Som jeg pleier å si, "hvert farvel kan være det siste!" You never know..

Ok, det var litt trist å si, la oss tenke på noe annet, noe annet soooooom DETTE:When I put my zupershades on I can do what I wanna I can do what.. HAHA neida, dere skjønte vel at det deeer ikke var supershadsa! Det er selvfølgelig dessa:When I put my zupersshades (and tan) on I can do what I wanna I can do what I wanna!

Kan jeg gjøre hva jeg vil liksom? 
- JAA!
Da vil jeg gå på LANGRENNSKI!

 Jeg elsker langrenn! Hvem blir med på tur i vinter? Lene har meldt seg frivillig allerede. For hun skal jo bare bo i Polen i 5 dager, så da rekker hun noen turer med meg før vinteren er over. Dette bildet tok vi i fjor da vi øvde på å gå på skituppene. Herregud så gode vi ble!

Så vil jeg bare gjøre alle oppmerksomme på at Kari kanskje skal gå Birken i år, så ALLE, jaa, du og! Må heie på Kari, og deretter stalke tiden hennes på internett, da blir kari glad! (hun ba meg skrive det her!)

Hun ba meg også minne om at man i etterkant kan gå inn på www.finndittbilde.no og deretter søke på KARI RYGG, for å se et søtt bilde av Kari! Det anbefales!

Apropos www.finndittbilde.no, JEG FANT MITT:Tror ikke Kari sitt bilde blir like fint som mitt hehe! Eller hva tror DU?

2 kommentarer

Ella

17.nov.2010 kl.19:31

woow er alt jeg kan si

Ingrid of the Beatle people

17.nov.2010 kl.20:23

langrenn er fett. men bare hvis man tar med kvikk lunsj.

sv: lol. a.

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits