En zloty a day makes the boys wanna pay

Vær hilset i Polen kjære Lene.

 I dag fikk jeg nemlig et brev fra Lene der det sto at hun hadde møtt Joroslaw. Hvem er Joroslaw? tenker du. Jo, det skal jeg fortelle deg. Joroslaw og Lene hadde møttes i det Lene prøvde å prute ned bigmacen på mcdonalds til halv pris. Lene hadde stått rakrygget og argumentert om hvorfor ALL mat i Polen var så himla dyrt og det var da Joroslaw hadde dratt fram lommeboken og spandert på Lene. Fram med zloty som tilsvarer 6 norske kroner. Sjokkert over prisnivået hadde Lene og Joroslaw snakket om alt fra hvor mange dyr de hadde til hvilket spill Joroslaw likte best å spille på lørdagskveldene. Jeg må si jeg ble svært misunnelig.

Deretter dro Lene Joroslaw med til ishallen der hun viste han sine mange triks. Siden ikke Lene er her til å vise dere, får jeg vise et av mine istedet.


søøren og at jeg måtte vise ALLE at jeg KAN GÅ NED I SPAGATEN!!


Ikke smart å ta med seg en random polakk alene til ishallen, tenker du. Nei, det er jeg egentlig enig i. Men derfor sendte Lene med et bilde av Joroslaw som jeg så fint har scannet inn på pcen.
Familiens egendrevet restaurant på hjul. Kanskje du er heldig å få se han når han skal rulle til Norge i sommer?? Joroslaw som poser så pent som du ser:)

Milego wieczouru!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits