Pang

Vi er i slaget i for tiden, og derfor overskriften pang, siden lyden pang kommer av slag, og vi er i slaget! Gottit? Det er ikke det at vi ikke har hatt lyst til å blogge altså, det er bare det at vi er sykt opptatte for tiden!

Lene driver å modellerer for magasinet "for de som skulle ønske de vant, men som ikke gjorde det og derfor ser seg nødt til å kle seg ut i andres vinnerutstyr"

Hun er fornøyd med at hun kom med i det hele tatt da, det er faktisk ikke så lett! Hun hadde egentlig meldt seg inn for bladet "why is it raining in my wardrobe?"


Men de sendte det videre til UHU.. Hun kom ikke med der heller, så da var det jo fint at hun kom med i "for de som skulle ønske de vant, men som ikke gjorde det og derfor ser seg nødt til å kle seg ut i andres vinnerutstyr". Hun kom ikke på forsiden da, men huhn synes det var greit! Hun kom heller med i en artikkel om hvordan det føles å vite at den pokalen man holder egentlig er vunnet av en annen..

Kari er foretsten fotografen, det er derfor hun har vært så lite til stedet!

Mens jeeeg jeg har vært i skogen, prøvd å finne et tre jeg kan lage kubbestol av til pappa til jul! Og jeg fant et perfekt (trodde jeg) Men så bareTreet var hult! Of hvorfor i . smiler jeg på det bildet der da? Skjønner ikke hvorfor? eller kanskje det var fordi jeg tenkte på at jeg snart skulle bytte strikkene på reggisen min til annenhver svart og hvit!! Det er jo smilbart!

Mote er
Upassende - 10 år før sin tid
Skamløst - 5 år før sin tid
Dristig - 1 år før sin tid
Moteriktig
Avleggs - 1 år etter sin tid
Tåpelig - 10 år etter sin tid

Jaha, og hvor ble det av: fortsatt like fint - 7 år etter sin tid?

 

NKDKDM (nå kan du kose deg maria)

Én kommentar

maria

24.nov.2010 kl.14:35

NKJMJ (nå koste jeg meg johanne)

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits