LØP!

Hei. Vil dere høre noe DRIT fett???? Sorry da må jeg desverre skuffe dere. Har du et sinnsykt stort behov for å høre noe DRIT fett må du finne deg en annen blogg, et annet sted å tilbringe fritiden din, og om du er den typen som vil høre noe interessant, da må du komme deg ut herfra like fort som Kari løper, og det tempoet skal jeg fortelle dere skal man ikke spøke med. Så ja. LØP FOR LIVET hvis du ikke ønsker å dynkes i meg. for dette innlegget skal for en gang skyld handle om meg, bare om meg.

Jeg må innrømme at jeg ikke har vært helt åpen ovenfor dere. Det er noen hemmeligheter jeg har holdt tilbake for , men dette skal det bli slutt på nå. I De neste innleggene skal jeg legge alle kortene på bordet, jeg starter i dag med er å fortelle dere hemmeligheten bak min plettfrie hud:

Men ja. Kan noen fortelle meg hva jeg skal med perfekt hud når hver gang jeg forlater huset må jeg kle på meg dette:


Om noen kan si meg svaret på dette kan de få et personlig møte med meg, hvor jeg lover og fortelle ALT jeg vet om jordans munnhygiene produkter og ikke for å skryte, men jeg er ekspert på det området.

OJ nå glemte jeg nesten å vise dere dette:


 

Dette folkens, er synet jeg våkner opp til hveeer jævla morgen. Er det rart jeg er som jeg er, er det rart jeg er sint hele tiden og ser mørke midt på lyse dagen???? En HVIT vegg og en HVIT kommode! hvor glad-kristent kan det bli?? Ikke nok med det, på toppen av denne kommoden sitter det en ugle. Hadde du likt å bli glodd på av en rosa uggle mens du sover? hadde du likt at den skulle sitte som en gribb på kommoden og glede seg til du dør så den kan spise deg opp? tygge seg gjennom deg systematisk fra topp til tå? Ikke det nei? tenkte meg det. Flaks for deg at du ikke er meg.


Tenker du at denne vesle krabaten ser harmløs ut?  Da er det noe alvorlig galt med oppdragelsen din. Har du ikke lært at du ikke skal skue hunden på hårene? Den kan egentlig sammenlignes med Yohimdown. utenpå: fredfull og vakker, innvendig: en djevel uten like, som torturer deg psykisk til du ikke vil leve mer.

HUM - den som klarer å gjette hva forkortelsen står for får dette fantastiske ridderkorset som kan brukes til alle annledninger.

Annonsebilde

LYKKE TIL!!


(forresten tittelen på innlegget var en advarsel, riktig nok en veldig godt gjemt en, men likevel burde dere ha tatt hintet og løpt før det var for sent. Hvis jeg var dere ville jeg solgt hatten min for å være foruten denne opplevelsen, ville kanskje til og ligget med Jan Teigen, hvis det var eneste mulighet for å slippe og kaste bort 10 minutter av livet mitt på rent vås)

 

 

 

Én kommentar

Linn Kristin

07.des.2010 kl.10:01

Hvis du ligger med jan teigen, så sløser du antageligvis mer enn ti minutter - det og på vås.

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits