Selvportrett: Lene

Tenkte det var på tide å presentere medlemmene av denne bloggen. Jeg starter med å fortelle litt om meg selv, siden ingen andre kjenner meg bedre enn jeg og ingen har interesse av å kjenne meg så godt heller, starter jeg med å presentere meg selv. (advarsel: blendende vinterblek hud. solbriller annbefales for å unngå alvorlige øyekader)


(har desverre ikke fått sponsoravtale med brun og blid enda. Så vinteren har svelget meg også, med både kropp og sjel)

Navn: Lene

Alder: Så gammel du vil jeg skal være.

Positive egenskaper: Har ikke funnet noen enda, men tar gjerne i mot gode forslag.

Negative egenskaper: Jeg har innoverøyne og skylapper og synes egentlig ikke så mye om meg selv, bare veldig lite om alle andre. Er generelt lite glad i andre mennesker og unngår småprat så godt det lar seg gjøre. Jeg ser det negative i alt og alle

Trosretning: I hovedsak meg selv, men har også et sterkt ønske om at karma virkelig skal fungere, derfor tømmer jeg lommene mine for småpenger hver gang jeg passerer frelsesarme gryten.

Forelsket i: Leonardo DiCaprio. Ingen over ingen ved siden av. Min første og siste kjærlighet. Vi har forresten samme øyenfarge.( grågrønnblågrå)

Interesser: Snakke om meg selv. Leke med katten min. 

Kort og godt. jeg er ikke så veldig spennende og har heller ingen planer om å bli det.  Hvis det er mer dere lurer på så er det bare å si fra, men tror ærlig talt ikke det er mer og si. Gir utfordringen vidre til Kari og oppfordrer henne til å portrettere seg selv på en litt bedre måte. Peace.

Én kommentar

Linn Kristin

02.jan.2011 kl.15:30

nice!

Skriv en ny kommentar

FMWMPIO

FMWMPIO

17, Asker

Ingenting er umulig for en som er umulig fra før!!!!! - LENE, JOHANNE OG KARI

Kategorier

Arkiv

hits